Wednesday, February 2, 2022

Argumenterande uppsats om vårdreformen

Argumenterande uppsats om vårdreformen



Barnklänning, M. National Bureau of Economic Research. Registrera dig för ett konto. Effekten av ökat skadeståndsansvar på obstetrikerns beteende. Hemsida Argumenterande uppsats om hälso- och sjukvårdsreformen.





Etik i läkemedelsmarknadsföring



Sjukvårdsreformen även känd som Obamacare har ett antal positiva sidor som de flesta inte är medvetna om. Majoriteten av människor anser att Obamacare är en överdriven åtgärd utan några synliga positiva sidor. Detta beror på att amerikanska medborgare tenderar att hitta fler negativa sidor än positiva i olika aspekter av det sociala livet. Nedan ges flera fördelar och nackdelar med denna sjukvårdsreform som skulle hjälpa till att klargöra om Obamacare är förknippat med fler fördelar än nackdelar. Den viktigaste fördelen med ovanstående reform argumenterande uppsats om vårdreformen att det sannolikt kommer att leda till minskade kostnader för hälso- och sjukvårdstjänster genom försäkringar som ges till miljontals människor, vilket gör den förebyggande sjukvården fri från några utgifter, argumenterande uppsats om vårdreformen.


Detta kommer att bidra till att tillgodose människors behov innan behovet av att tillhandahålla dyrare tjänster uppstår. Dessutom tillgodoser Obamacare behoven hos människor inom mentalvård och behandling av olika kroniska sjukdomar. Människor som lider av dessa sjukdomar kan använda Obamacare om de inte har råd med dyrare sjukvård. Obamacare hjälper också till att undvika livslånga eller årliga restriktioner när det gäller hälso- och sjukvårdstjänster som tillhandahålls amerikanska medborgare. Dessutom är de sjukförsäkringsplaner som omfattas av den nya sjukvårdsreformen avsedda för barn upp till 26 år. Detta leder till de ökade vinsterna som olika försäkringsbolag får utan att kostnaderna för hälso- och sjukvårdstjänster till vanliga människor ökar.


Enligt statistiken från tidigare år lades över 3 miljoner människor som inte hade varit försäkrade till till Obamacares försäkringsplaner, argumenterande uppsats om vårdreformen. Denna sjukvårdsreform är också fördelaktig för skattebetalare, främst medelklassmedborgare. Dessutom, även om affärsenheter med över 50 anställda är skyldiga att tillhandahålla försäkring till sina anställda, skulle de få vissa skatterelaterade förmåner som syftar till att hjälpa dem med försäkringskostnaderna. Detta är ytterligare en fördel med den nya vårdreformen. Detta förklaras av att det uppmuntrar till en minskning av sjukvårdskostnaderna.


Ovanstående information bevisas av statistik från tidigare år. Men Obamacare förknippas med inte bara positiva sidor, utan även negativa. Det kan anföras ett antal motargument när det gäller denna sjukvårdsreform. På tal om dess negativa sidor, måste det noteras att över 30 miljoner amerikanska medborgare måste köpa sin egen sjukförsäkring för personliga ändamål. De flesta av dessa personer var tvungna att säga upp sina avtal med försäkringsbolag bara för att de inte kunde tillhandahålla grundläggande hälsovårdsförmåner. De relaterade kostnaderna är mycket högre än kostnaderna argumenterande uppsats om vårdreformen de tillhandahållna tjänsterna. Detta leder till negativa resultat för de amerikanska medborgarna. När det gäller affärssfären, kan ett antal företag tycka att det är mer bekvämt och fördelaktigt att låta sina anställda köpa sina egna sjukförsäkringsplaner i utbyte mot att betala de straffavgifter som är förknippade med sjukvårdsreformen.


Vissa andra företag väljer ofta bättre och mer kostnadseffektiva försäkringar än de som tillhandahålls av Obamacare. Vad mer är, ett ökat försäkringsskydd kommer sannolikt att leda till ökade sjukvårdskostnader på kort sikt. Detta kommer att hända eftersom ett stort antal människor kommer att använda tjänsten av förebyggande testning. Olika tester inklusive tester för kolesterol eller cancer kommer sannolikt att vara förknippade med större kostnader för vårdgivare. De som inte köper en försäkring kommer att utsättas för högre skatter, även om några av dem kommer att uteslutas från listan över skattebetalare. Man räknar med att de flesta kommer att välja att betala högre skatt för att slippa köpa sjukvårdsförsäkring.


En sådan situation kommer sannolikt att resultera i negativa konsekvenser för både amerikanska medborgare och sjukvård argumenterande uppsats om vårdreformen leverantörer. Hemnyheter Uppsats Ämnen Argumentativ och kontroversiell hälso- och sjukvårdsreformuppsats. 19 juli, Postat av: Sergei Kategori: Argumenterande och kontroversiellt Inga kommentarer. Lämna ett svar Avbryt svar, argumenterande uppsats om vårdreformen. posta en kommentar.





uppsatser om läsning



Healthcare eform evised Vi vet att bördan av sjukdomar ökar över hela världen. Andelen personer som lider av diabetes, hjärt- och kärlsjukdomar och lungsjukdomar har ökat avsevärt under det senaste decenniet. Det är här anmärkningsvärt att vikten av förebyggande vård nu kommer i paritet med betydelsen av kurativ vård. Med tanke på förekomsten av sjukdomar och den amerikanska befolkningens hälsotillstånd införde president Obama en hälsovårdsreform som är känd som Affordable Care Act eller Obama Care. Sjukvårdens roll som en avgörande faktor för hälsan har inte fastställts som ett faktum men det har bevisats att tidiga insatser, förebyggande vård och den nödvändiga hanteringen kan fortsätta för att minska svårighetsgraden och till och med bota kronisk sjukdom.


På grund av detta har sjukvården en mycket avgörande roll att spela för befolkningens hälsotillstånd. Referenser Bunker, J. Och Mosteller, F. Sjukvårdens roll för att fastställa hälsa: Skapa en inventering av förmåner. I: Amick, B. Och Walsh, D. Samhälle och hälsa.. New York: Oxford University Press. Floyd, E. Vårdreform genom ransonering.. Obama, B. Prisvärd sjukvård för alla amerikaner. JAMA: the journal of the American Medical Association, 16, s. O'harra, C. En Obamacare-expert berättar allt: Vad du behöver veta om The Affordable Care Act. Healthcare eform "Simkins v. Moses H. Cone Memorial Hospital" Fallet Simkins v. Cone Memorial Hospital var ett fall som försökte få ett slut på segregationen av afroamerikaner och vita i USA. sjukhus och medicinska professioner som helhet.


Fallet utmanade användningen av offentliga medel för att upprätthålla och utöka den segregerade sjukhusvården i USA. Källan till de lagar som är relaterade till ärendet är: Avdelning VII i Civil ights Act of , The Hill-Burton Act Hospital Survey and Construction Act of Den verkställande, lagstiftande och rättsliga grenen av regeringen spelade viktiga roller i fallet. Den rättsliga grenen av regeringen tolkade lagen och förklarade fallet till fördel för Simkins. Den lagstiftande grenen av regeringen antog Civil ights Act för att stoppa all form av segregation i USA medan den verkställande grenen av regeringen implementerade lagarna. Referenser American Medical Association Opinion 9. Chen, B. Strikt ansvar för medicinska skador? Effekten av ökat skadeståndsansvar på obstetrikerns beteende.


Stanford University. Reynolds, P. Hospitals and Civil Rights, fallet Simkins mot Moses H. Cone Memorial Hospital.. Annals Of Internal Medicine [Ann Intern Med]. Planer för helljussjukhus och medicinsk service. Cengage Learning. Det finns ett antal frågor inblandade i hälso- och sjukvården inklusive skatter, rädslan för socialiserad medicin och budgeten. Många amerikaner är emot högre skatter för de rika på grund av att det är de som kommer att betala för de flesta statliga utgifterna inklusive den föreslagna hälsovårdsräkningen. Dessa människor hävdar också att det är de rika som skapar jobb genom att investera och om deras skatter höjs kommer det att bli mindre investeringar och skapa jobb. Som tidigare nämnts, även om republikaner tror att det amerikanska hälso- och sjukvårdssystemet behöver reformeras, känner de att den bästa lösningen är att inte lämna över det till regeringen.


Överlämnandet av hälso- och sjukvården till regeringen har lett till rädsla för socialiserad medicin. Republikanerna tror också att den amerikanska regeringen är nästan bankrutt även om presidenten har sagt att det föreslagna hälsovårdsförslaget kommer att minska regeringen... Citerade verk: Iglehart, John K. Utmaningar och förhoppningar om en omfattande hälsovårdslagstiftning. Massachusetts Medical Society, 23 apr. Kakasuleff, Jenny. Del 1. com: Insiderkälla för allt lokalt. Answers Corporation. I U. Den föreslagna hälso- och sjukvårdsreformen förväntas också förbättra hälsoresultaten. Genom att flytta en del av systemets fokus bort från att maximera aktieägarvärdet och mot att förbättra hälsoresultaten, borde amerikaner leva längre, ha bättre tillgång till vård, se förbättrad livskvalitet och ha lägre dödlighet för ett antal sjukdomar.


Förutom att ge bättre hälsovård kommer reformplanen att ha flera positiva ekonomiska effekter. Dessutom är de höga kostnaderna för sjukvårdsförsäkringar en konkurrensnackdel för amerikanska företag. Det är en av anledningarna till att tiotusentals biltillverkare... Citerade verk: Pear, R. Senatens hälsoplan strävar efter att lägga till täckning till 31 miljoner. New York Times. Affärsstandard. Företagens sociala ansvar är att öka sina vinster. New York Times Magazine. html Bilmes, L. Kostnaden för att inte införa sjukvård. Boston Globe. Transparens ger konsumenterna möjlighet att bli bättre shoppare. Ekonomer hävdar att transparens stimulerar produktivitet, till exempel, i utbyte mot pengar, får en individ verkligt värde.


I alla aspekter, utom sjukvård, påpekar Davis, stöds transparens. Den nutida bristen på transparens inom hälso- och sjukvården har lett till att många amerikaner inte effektivt kan handla för den bästa kvaliteten på tjänsterna på akutsjukhus. Davis hävdar att transparens tillåter konsumenter, särskilt de oförsäkrade individer, att känna till faktiska avgifter, såväl som kvaliteten på tjänsterna de kommer att få. Den kritiska frågan i hälso-och sjukvård eform, enligt vissa, Davis noterar, är makt. När konsumenterna vet mindre om fakta, har de som vet större makt. Dessa med mer makt består i allmänhet av "sjukhusen, försäkringsbolagen och sjukvårdens beslutsfattare" Ibid.


Konsumentdriven sjukvård syftar till att byta makten till konsumenten och partnerleverantören... Utforma och genomföra hälsoundersökningar: En omfattande guide. San Francisco, Kalifornien: John Wiley and Sons. Alltucker, K. Ex-Mayo vd: Hälsoplan saknas. Republiken Arizona. html Baucus, M. Sjukvårdsreform ett moraliskt imperativ, en ekonomisk nödvändighet: sjukvård. Som enda ägare av en licens att utöva medicin på vilken industrier och andra affärsenheter bygger vinster, måste de ta solida steg för att hävda sina rättigheter. De listade strategier för att överföra sin situation och krav till den nuvarande regeringen.


Dessa strategier inkluderar en brevskrivningskampanj, civil olydnad, en webbplats för läkares konsensus, framställningar till förtroendevalda att vidta åtgärder på deras oro, e-postkampanjer som skickas till presidenten och kongressen, bilda en läkarfackförening, vägra försäkring och politiska spel, och en en dags stryk av sina patienter för att uppmärksamma deras mål Sammanfattning och synpunkter En nyligen genomförd interaktiv undersökning visade att hälften av alla amerikanska vuxna vill ha det nuvarande sjukvårdssystemet reformerat bruk Wire, Institute of Medicine Committee fann också att systemet behövde reparationer. , hälften av alla U. vuxna vill ha vårdreform de kommande två åren.


Harris Interactive: CBS Interactive. Sjukvårdsledare föreslår omfattande U. sjukvårdsreformer. Vad är det för fel på sjukvården? Del 2: OIM-rapport. Och för det andra, vad är brådskan? Om detta är så bra för oss och alla förstår programmet, vad är då svaret på de två frågorna? Svaren är i ordning, eftersom de flesta amerikaner inte har någon aning om vad programmet är på grund av det faktum att menyn ändras så ofta och så snabbt och allt vi får är ljudbitar. Vad är brådskan? Så politiker som Mr. Obama och Ms. Pelosi kan få ytterligare ett hack på bältet.


Tvåtusen sidor sjukvårdslagstiftning? Vem skulle kunna förstå allt? Eller läs allt? Ja, sjukvårdsreformen behövs -- modifiering av vårt nuvarande system för att placera fler förtjänta människor under paraplyet. Universell hälsovård? utifrån andra länders erfarenheter, och våra... Bibliografi Brown, J. CBS nyheter. Doig, Dr. Canadian Medical Association. McGowen, Charles. Vårdreformen är en global och konstant fråga. De flesta samhällen planerar, förbereder, implementerar, lagstiftar och utvärderar hälso- och sjukvårdsreformen som en policyförbättring som är en kontinuerlig cykel. Globalt har målen för hälso- och sjukvårdsreformen blivit bekanta — att kontrollera de växande kostnaderna, förbättra kvaliteten på sjukvården och öka tillgången till hälso- och sjukvårdstjänster.


Universell hälsotäckning Universell hälsovårdsskydd är ett hälsovårdssystem som tillhandahåller ekonomiskt skydd och hälsovårdstjänster till alla medborgare i ett land. Det ger ett paket av fördelar för alla med slutmålet att ge förbättrad tillgång till hälsovård, minskade kostnader och förbättrade hälsoresultat. Universell sjukvård ger dock inte täckning för alla för allt Pineault, et al. Det innebär bara att alla har tillgång till sjukvård. Vissa universella täckningssystem finansieras av regeringen medan andra är baserade på... Referenser Phillips Jr, R. Primärvård och varför det är viktigt för USA:s hälsosystemreform. Health Affairs, 29 5 , Pineault, R. Reformen av Quebecs hälsovårdssystem: potential för innovation?.


Journal of Public Health Policy, 14 2 , pdf Rittenhouse, D. Primärvård och ansvarsfull vård – två väsentliga delar av reformen av leveranssystemet. New England Journal of Medicine, 24, ACA Affordable Care Act försöker utöka försäkringsskyddet för de 23 miljoner individer som ännu inte är försäkrade i landet, även om det kräver ytterligare lagar för att göra det. Luckor i tillhandahållandet av hälso- och sjukvårdstjänster har hindrat framstegen mot en mer rättvis vård. Den här artikeln presenterar följande sex sammanlänkade domäner: försäkringskostnad och täckningsrelaterad tillgång, modifieringar av läkares löner, förstärkning av primärvården, förbättringar av hälso-IT, bättre ansvarsskyldighet och övervakning av olikheter och nationell kvalitetsantagande Fiscella, detta dokument kommer att behandla hur... Tvärtom, en heltäckande sjukvårdslösning som tar itu med de viktigaste frågorna som driver upp sjukvårdskostnaderna i Amerika är möjlig.


Det största problemet för en genomsnittlig amerikan är att sjukförsäkringspremier är oöverkomliga för medelklassen, men att vara oförsäkrad kan göra en familj som tvingas ta itu med en mindre katastrofal sjukdom i konkurs. Därför måste ett nationellt sjukförsäkringsprogram vara en del av lösningen. Man kan dock inte förbise den roll som obetalda medicinska räkningar och orimliga felbehandlingspremier också spelar i de moderna sjukvårdskriserna. Som ett resultat måste lösningen inkludera ett sätt att minska premierna för missförhållanden genom skadeståndsreform och ett sätt att minska andelen medicinska räkningar som blir obetalda. Det föreslagna tillvägagångssättet med tre ben skulle ta itu med alla dessa frågor, utan att tvinga någon ovillig person att delta i ett nationaliserat hälsovårdsprogram.


orks Cited American Tort Reform Association. Works Cited American Tort Reform Association. American Tort Reform Association. Kershaw-Staley, Tracy. Dayton Business Journal. Menzel, , sid. USA och andra nationer har under de senaste tjugo åren påbörjat en genomgripande förändring av hälso- och sjukvården när det gäller det sätt på vilket hälsoinformation matas in, lagras och nås. Datoranvändningen inom den medicinska industrin har ökat kraftigt under de senaste trettio åren, kulmen på detta är helt nätverksansluten elektronisk journalföring. Hillestad, et al. Som ett resultat av detta förblir miljontals amerikaner oförmögna att bära den tunga ekonomiska avgiften av medicinska utgifter.


Faktum är att problemet med bristande försäkring för många är relaterat till problemet med kostnaden för sjukvård. Så bekräftar artikeln av Consumer Reports CR, som konstaterar att "sjukförsäkringspremier har vuxit snabbare än inflationen eller arbetarnas inkomster under det senaste decenniet, parallellt med den lika snabba ökningen av de totala hälsokostnaderna. Dessutom är dessa användare mest sårbara för de långsiktiga ekonomiska skador som orsakas av oväntade sjukvårdskostnader. Citerade verk: Bureau of Labor Education BLE. U. Hälsovårdssystem: Bäst i världen, eller bara det dyraste? University of Maine.


Barnklänning, M. Fattigdomen är på uppgång, men Metric är inaktuell. Washington Independent. Cockerham, W. Medicinsk sociologi och sociologisk teori. Backwell Companion till medicinsk sociologi. Konsumentrapporter CR. Höga sjukvårdskostnader. Konsumentrapporter hälsa. Han fortsätter vidare med att säga att "Jag är min brors vårdare och jag är min systers vårdare" för att stärka denna punkt. I en separat intervju tillbakavisar den epublicanska nationella kommitténs ordförande Michael Steele Obamas tal och hävdade att Obamas uppmaning till sjukvårdsreform som moralisk skyldighet helt enkelt är en "gimmick" och Obamas val att gå så långt som detta betyder att Vita huset är rädda. måste stärka sin bas ekonomiskt.


Artikeln avslutar på Vita husets förnekande av att Obama förbereder sig på att initiera ett statligt "offentligt alternativ" för sjukvård som kommer att konkurrera med privata vårdföretag. Faktum är att Obama arbetar med att intensifiera sin uppmaning till sjukvårdsreform genom att nå kanalerna för gräsrotsanhängare via online- och telefonmöte. eference Collinson, Stephen. Referens Collinson, Stephen. Kontrakt med läkare innehåller ofta en klausul som inte tillåter läkarna att diskutera hälsovård 7 med sina patienter ekonomiska incitament att neka behandling eller om behandlingar som inte omfattas av planen Glazer. Detta har fått många konsumenter, särskilt de med kroniska sjukdomar, att bilda organisationer med American Medical Association och specialitetsgrupper för läkare för att främja lagstiftning som förbjuder "gag-regler" Glazer, en grupp, Citizen Action, har 3 miljoner medlemmar och "har lobbat i delstatens lagstiftande församlingar för lagar som skulle kräva att planer ska avslöja hur de betalar deras läkare; ge patienterna rätt att välja specialister utanför planen; och ge överklaganden för patienter som får avslag på dyra behandlingar" Glazer, Läkar-patient-relationen påverkas också om en patient måste byta till en ny läkare under managed care.


Att ha en långvarig relation med en primärläkare är viktigt eftersom han eller hon är... Verk som citeras Bennett Clark, Jane, juli. Vad du bör fråga din HMO. Kiplingers Personal Finance Magazine. Glazer, Sarah, April Managed Care. CQ Researcher, 6, Koop, C. Everett, höst. Hantera med omsorg. Amadeo Detta kan ha en inverkan på deras ekonomiska välbefinnande, eftersom en person måste spendera pengar som de inte har, för att behandla olika tillstånd som kan vara livshotande. När detta väl börjar inträffa, kommer det totala antalet konkurser att börja öka kraftigt. Eftersom nästan hälften av alla anmälningar som görs är: medicinskt relaterade, på grund av de överväldigande kostnaderna och oförmågan att betala dem.


Amadeo Dessa olika utmaningar skapar plötsliga förändringar i ekonomin som är: har kort- och långsiktiga effekter på ekonomisk tillväxt. Vad som händer är att stigande sjukvårdskostnader börjar bli en dold skatt på: företag och konsumenter. Eftersom de sakta äter upp alla slags extra investeringar... Bibliografi "The Boomer Stats. com, Francis, Diane. Healthcare Reform Models Health Care Reform Models Preventive Psychiatry Shim och kollegor argumenterar för att dra nytta av bestämmelser inom Patient Protection and Affordable Care Act ACA som betonar förebyggande och integrerad vård. De föreslår att primärvården är idealisk för att screena patienter för tecken på psykisk sjukdom och associerade riskfaktorer.


Ett program för mental hälsa kan också inkludera coacher och andra experter som har kontakt med patienter på individuell basis, inklusive i patientens hem. Långsiktig beteendesjukvård Bao och kollegor undersökte fyra patientpopulationer definierade av sjukdomens svårighetsgrad och betalningsförmåga, och bedömde sedan hur dessa fyra grupper kommer att klara sig under beteendehälsobestämmelserna i ACA. Patienter med privat försäkring och som lider av lindrig till måttlig psykisk sjukdom kommer förmodligen att få den bästa vården på ett patientcentrerat medicinskt hem PCMH. Författarna föreslår att närvaron av... överväldigande samband mellan sjukvårdskostnader och den makroekonomiska prestandan i U. Hälsovårdsindustrins inverkan på det makroekonomiska resultatet framgår av det faktum att sjukvårdsutgifterna i U.


BNP kommer att bestå av sjukvårdsutgifter från Whitehouse. De viktigaste källorna för att finansiera sjukvårdskostnaderna är de federala, statliga och lokala myndigheterna i U.S.A. Medicare är ett hälsovårdsprogram som subventionerar sjukvård för medborgare över 65 år. Medicaid subventionerar sjukvård för personer under en viss inkomstnivå. Det uppskattas också att federala och statliga myndigheters utgifter för Medicare och Medicaid... Bibliografi CMS. National Health Expenditure Projections html Kolstad, J. Mandatbaserad hälsoreform och arbetsmarknaden: Bevis från Massachusetts-reformen nr. National Bureau of Economic Research. Vita huset. Underskottsminskande hälso- och sjukvårdsreformen. Det ekonomiska fallet för hälso- och sjukvårdsreformen. Congressional Budget Office: Executive Office för President Council of Economic Advisers.


Amerikansk hälsovård Efter att ha lett världen när det gäller hälsan för sina medborgare under större delen av 1900-talet, har USA hamnat efter praktiskt taget alla andra rika nationer i det avseendet, för att inte tala om att ha hamnat efter flera nationer som en gång i hög grad förlitade sig på U. hjälp Dykman, medan större delen av den utvecklade världen redan har anammat konceptet med universella statligt finansierade nationella hälsovårdssystem,. förlitar sig fortfarande på en vinstdrivande modell som har visat sig vara oförmögen att tillgodose samhällets hälsovårdsbehov på något sätt som är effektivt, kostnadseffektivt och lika tillgängligt för alla medlemmar i samhället. Ännu värre, det pågående politiska inflytandet från lobbyister för den vinstdrivande sjukförsäkringsbranschen fortsätter att lyckas undergräva den meningsfulla hälsovårdsreformen Kennedy, , inklusive genom att urvattna den historiska Affordable Care Act som så småningom antogs i lag i Slutligen, de tillgängliga bevisen...


Referenser Dykman J. Kennedy E. Amerika: Tillbaka på rätt spår. New York: Viking. Reid T. The Healing of America: A Global Quest for Better, Cheaper and Fairer Health Care. New York: Penguin. Tumulty K. Oförsäkrad befolkningsförsäkringspremier Budgetunderskott Sjukvårdstrender Offentlig opinion "Obamacare" Ämnet för denna forskning är "PPACA- Patient Protection an Affordable Care Act. Studien bygger på den kritiska analysen av handlingen genom att granska föreställningen sedan starten. Förmodligen den mest framträdande senaste sjukvårdsreformen har varit PPACA Patient Protection and Affordable Care Act. PPACA är också känd som Affordable Care Act och Obamacare.


Den undertecknades av president Obama under året i samarbete med Healthcare econciliation Act. Denna handling anses vara en av de mest stora reformerna som genomförts i sjukvårdssystemet i USA; den sista stora reformen antogs under året i form av Medicaid. När denna bestämmelselag antogs i , fanns det 50 miljoner... Referenser: Barr, Donald A. Introduktion till U. Hälsopolicy: Organisationen, finansieringen och leveransen av hälsovård i Amerika. JHU Tryck. Understanding Health Care Reform: Bridging the Gap between Myth and Reality. CRC Tryck. Trots mottagandet av federal finansiering för att hjälpa till med inrättandet av ett försäkringsutbytesprogram, samarbetar inte Minnesotas lagstiftande församling med guvernör Draytons planer på att utforma ett program.


I stället, i ett klassiskt exempel på partipolitik, går lagstiftaren vidare med sina egna planer på att utforma ett utbytesprogram. Genom att göra det försätter lagstiftaren staten Minnesota i en position att eventuellt förlora bidraget från den federala regeringen. Enligt bidragsbestämmelserna måste staten visa att den kan driva ett effektivt utbytesprogram i slutet av kalenderåret, annars kommer den federala regeringen enligt villkoren i ACA att införa ett utbyte som passar alla för staten. Även statens mest konservativa politiska grupper motsätter sig detta och förespråkar att statens verkställande och lagstiftande grenar samarbetar för att utforma ett acceptabelt statligt utbytesprogram. Effekten…. Verk Citerade Berkel, Jessica Van.


Minnesota Daily. Gray, Virginia. Harrington, Scott E. Minnesota Department of Human Services. Patient Protection and Affordable Care Act Den 23 mars undertecknade president Barack Obama lagen om patientskydd och prisvärd vård PPACA. Detta är vanligare bland amerikanska medborgare som Health Care eform. Denna revolutionära lag erbjuder tre huvudgarantier: För det första sjukförsäkring för alla amerikaner, inte bara de som har råd; För det andra, kostnadsminskning av försäkringspremierna för privatpersoner och företag; Slutligen, högre kvalitet på vården. På ytan verkar PPACA vara fördelaktigt för alla amerikaner, men det finns några aspekter som behöver analyseras ytterligare. Det råder ingen tvekan om att denna lag kommer att ge dem som är oförsäkrade eller underförsäkrade bättre täckning och säkerställa bättre sjukvård, men det finns en faktor som kan ha förbisetts; PPACA kommer till stora ekonomiska kostnader för medborgarna, kommer att ta ett decennium att implementera fullt ut och kommer inte att vara hållbart i generationer till...


Referenser Blumberg, L. Hur kommer PPACA att påverka individuella och små grupppremier på kort och lång sikt? Hälsovårdens administrativa och kanslipersonal. htm Owcharenko, N. En färdplan för Medicaid-reformen. Det finns ytterligare fördelar som följer av Affordable Care Act kommer att träda i kraft i , enligt hite House. Dessa inkluderar en ny konkurrenskraftig försäkringsmarknad som kommer att etableras. På den nya marknadsplatsen kommer det att finnas statliga sjukförsäkringsbörser där "miljoner amerikaner och småföretag kommer att kunna köpa prisvärd täckning" och ha samma vårdval som "medlemmar av kongressen", förklarar hite House.


Verk Citerade Lampert, Jacqueline Garry. Behovet av hälso- och sjukvårdsreform i siffror. Utskottet för demokratisk politik. Obama, Barack. Varför vi behöver reformer av vården. The New York Times. Singel, Michelle. Nekad försäkring enligt ny sjukvårdslag? Lämna in en överklagan, säger GAO. Washington Post. Vita huset. Hämtad mars. Diskutera hur dessa besparingar kommer att uppnås och vilka potentiella uppoffringar i sjukvården kan upplevas. Affordable Care Act ACA utformades för att göra hälso- och sjukvård mer tillgänglig för ett bredare spektrum av amerikaner och även mer rättvis i sin leveransmetod. Några av dess bestämmelser inkluderade att alla vuxna med vissa undantag från svårigheter måste ha hälsovård eller betala en straffavgift. Förhoppningen var att en utvidgning av riskpoolen för unga, friska försäkrade som annars skulle kunna avstå från täckning skulle stödja kostnaderna för några av de andra bestämmelserna i lagförslaget,...


Referenser Carroll, A. Varför en ökad tillgång till sjukvård inte sparar pengar. Jag är en Obama-supporter. Men Obamacare har skadat min familj. Washington. Utveckling av sjuksköterskor i ett utökat nationellt hälsovårdssystem The Affordable Care Act möjliggör tillhandahållande av sjukförsäkring till 30 miljoner människor över täckningssiffrorna innan lagen trädde i kraft. På grund av denna snabba ökning av antalet sjukförsäkringsmedlemmar har tillgång till vård som en funktion av tillgången på primärvårdsleverantörer varit en ledande fråga i övergången till det rikstäckande sjukvårdsförsäkringssystemet.


Folkhälsomodeller och arrangemang för vårdpraxis förändras för att möta de omedelbara och förväntade vårdbehoven som har kommit att påverka hälso- och sjukvårdssystemen. Folkhälso- och sjuksköterskestyrda hälsocenter NMHC Från folkhälsotidens tidigaste dagar har sjuksköterskornas roller varit inbäddade i samhällets sociala, utbildningsmässiga och politiska behov. Hälsoutbildning har fungerat som en språngbräda till samhällsorganisering, patientförespråkande,... html Kulbok, P. Utvecklande roller som sjuksköterska inom folkhälsan: Fokusera på deltagande hälsofrämjande och förebyggande av samhället.


The Online Journal of Issues in Nursing OJIN, 17 2. DOI: html National Conference of State Legislatures. Den medicinska hemmodellen för vård. aspx Reid, R. Slutrapport. Desarmera förvirringen: Begrepp och mått på kontinuitet i sjukvården. Health Care Reform FDR:s New Deal och Lyndon Johnsons Great Society var tidiga försök för USA:s regering att spela en bredare roll i att skapa mer omfattande socialpolitik. På senare tid, när en lågkonjunktur drev inflationen till en rekordnivå, ledde Ronald Reagan en populär politisk kampanj där han uttalade att den federala regeringen borde ha en mindre roll i det amerikanska samhället.


Han trodde att socialismen var en ondska som var värd att bekämpa. Denna känsla ledde utan tvekan till att Clintons presidentskap misslyckades när de försökte anta en rad åtgärder för att reformera hälso- och sjukvården. Debatten har återfått fart med Obama som har antagit ett lagförslag om hälso- och sjukvårdsreform känd som Affordable Care Act. Republikaner som varit högljudda kritiker av lagförslaget och har lovat att vända sig innan dess tillkomst. Det här dokumentet kommer att introducera några av de ekonomiska mekaniken som är ansvariga för att underblåsa debatten. Bakgrund om... Medicare Health Care eform Medicare är ett amerikanskt hälsoprogram som administreras av den federala regeringen och fungerar som en sjukförsäkring för personer som är 65 år och äldre. Medicare är också designat för personer med funktionshinder och personer som diagnostiserats med njursjukdom.


Medicare finansieras för närvarande av premierna, löneskatt, överskatt från allmänna intäkter. I , över 55 miljoner amerikaner registrerade sig för Medicare-tjänsterna där 46 miljoner människor är personer i åldern 65 år och äldre och 9 miljoner är unga människor. I genomsnitt täcker Medicare hälften av sjukvårdskostnaderna och de inskrivna ska täcka de återstående kostnaderna genom en separat försäkring, tilläggsförsäkring eller egenavgift. Sedan starten av Medicare har kostnaderna för finansieringen av programmet fortsatt att öka, och de stigande kostnaderna för finansiering blir outhärdliga både för den nuvarande... Referens Blum, J.


Förbättring av kvalitet, sänkta kostnader: Hälsovårdssystemets roll. Center for Medicare Management. Davis, K. Cathy, S. Medicare Essential: An Option to Promote Better Care and Curb Spending Growth, Health Affairs 32, no. Golberstein, E. Kayo, W. Yulei, H. Kompletterande täckning förknippad med snabbare utgiftstillväxt för Medicare-mottagare, Health Affairs, 32, nr. Healthcare Economics När man överväger det ständigt föränderliga och mycket konkurrenskraftiga ekonomiska landskapet i den moderna världen; regeringar, företag och institutioner måste förbli flitiga i sin omsorg och medkänsla för sina medborgare och personal.


Med den nuvarande exponentiella tillväxten och framstegen av teknik och datoriseringen av företag och lärande har väljare, arbetare och konsumenter blivit mycket mer anslutna till de organisationer som de förmyndar Kurzweil. Följaktligen ställs dessa viktiga grupper inför den kontinuerliga uppgiften att hitta nya sätt att förstå och därefter tillgodose behoven hos sina följare, samtidigt som de säkrar lukrativa affärsmodeller och arbetsmiljöer. Ett av de viktigaste behoven som presenteras i all demografi är pålitlig sjukvård. Med oelasticiteten i efterfrågan på sjukvård måste alltså länder fastställa ett tillämpligt system, där medborgarna kan få tillgång till de medicinska tjänster de oundvikligen kommer att behöva.


Kollektiv tillgång till hälso- och sjukvård representerar huvudproblemet inom... Bibliografi Blumenschein, K. Och M. En kort historia och framtida riktningar. Cox, Malcolm, et al. Hamburger, Tom och Kim Geiger. Jeremiah Hurley. hälso- och sjukvårdsreformer som har ägt rum under det senaste decenniet som har lett till en omvärdering av vårdgivares kvalitet och kostnadseffektivitet. Det finns en ökning av antalet äldre i samhället idag. Depression är ett vanligt psykiskt tillstånd i denna åldersgrupp. Åldersrelaterade psykologiska, fysiologiska och sociala förändringar måste beaktas när det gäller att fatta beslut som är relaterade till farmakologiska eller psykologiska behandlingar som ska implementeras.


i artikeln kan vi se att de vanligaste orsakerna till psykiska problem hos äldre är institutionalisering, förlust av vänner och familj, brist på stödnätverk, nedsatt hörsel, syn och minne och så vidare. Artikeln belyser några av fördelarna och riskerna med elektroavslutande terapi. Health Care eform Effekter på folkhälsan USA Sjukvårdsreform är en integrerad del av USA:s sjukvårdssystem. Nedan följer en utvärdering av effekterna av vårdreformen på sjukvården i USA. Obamacare hjälper också till att undvika livslånga eller årliga restriktioner när det gäller hälso- och sjukvårdstjänster som tillhandahålls amerikanska medborgare. Dessutom är de sjukförsäkringsplaner som omfattas av den nya sjukvårdsreformen avsedda för barn upp till 26 år.


Detta leder till de ökade vinsterna som olika försäkringsbolag får utan att kostnaderna för hälso- och sjukvårdstjänster till vanliga människor ökar. Enligt statistiken från tidigare år lades över 3 miljoner människor som inte hade varit försäkrade till till Obamacares försäkringsplaner. Denna sjukvårdsreform är också fördelaktig för skattebetalare, främst medelklassmedborgare. Dessutom, även om affärsenheter med över 50 anställda är skyldiga att tillhandahålla försäkring till sina anställda, skulle de få vissa skatterelaterade förmåner som syftar till att hjälpa dem med försäkringskostnaderna. Detta är ytterligare en fördel med den nya vårdreformen. Detta förklaras av att det uppmuntrar till en minskning av sjukvårdskostnaderna. Ovanstående information bevisas av statistik från tidigare år.


Men Obamacare förknippas med inte bara positiva sidor, utan även negativa. Det kan anföras ett antal motargument när det gäller denna sjukvårdsreform. På tal om dess negativa sidor, måste det noteras att över 30 miljoner amerikanska medborgare måste köpa sin egen sjukförsäkring för personliga ändamål. De flesta av dessa personer var tvungna att säga upp sina avtal med försäkringsbolag bara för att de inte kunde tillhandahålla grundläggande hälsovårdsförmåner. De relaterade kostnaderna är mycket högre än kostnaderna för de tillhandahållna tjänsterna. Detta leder till negativa resultat för de amerikanska medborgarna. När det gäller affärssfären, kan ett antal företag tycka att det är mer bekvämt och fördelaktigt att låta sina anställda köpa sina egna sjukförsäkringsplaner i utbyte mot att betala de straffavgifter som är förknippade med sjukvårdsreformen.


Vissa andra företag väljer ofta bättre och mer kostnadseffektiva försäkringar än de som tillhandahålls av Obamacare.

No comments:

Post a Comment