Thursday, March 31, 2022

Uppsats om flugornas herre ledarskap

Uppsats om flugornas herre ledarskap



Beställ nu. Ralph å andra sidan är samarbetsvillig, tålmodig och mindre hård. Hem » joinsamme. I båda vittnesmålen finns det stora likheter i teman men utspelar sig i […]. När Jack brukade bo i Storbritannien besökte han ett internatuniversitet. I stort sett är varje dag i hans liv schemalagd. Vänskap spelar en viktig roll i våra liv, till en enorm.





Våra skribenter kan hjälpa dig med alla typer av uppsatser. För vilket ämne som helst



Ledarskap definieras vanligtvis som någon som inspirerar människor, snarare är det stark icke-verbal kommunikation eller att stå upp för någon i sitt team. Ralph och Jack är väldigt olika i sin inställning till ledarskap, flugornas herre ledarskapsuppsats. Jack är otålig, strikt och hård. Ralph å andra sidan är samarbetsvillig, tålmodig och mindre hård. Båda ledarna borde vara det, enligt min mening, flugornas herre ledarskapsuppsats, strikta vilket de båda är men på olika nivåer. Ralph är den bättre ledaren av de två.


Ralph tog kontroll över situationen på sidan 67, där de inte kunde starta en brand. Barnen på ön vet att de behöver eld, men är osäkra på hur de ska starta en. Ralph är också mycket säker på sitt ledarskap och är säker på sina idéer eller order. Ralph är också rättvis, han kom på idén att använda ett snäckskal för tal. Conch-regeln är enkel men effektiv, den som håller i conch kan tala. Hur det fungerar. Ralph är utåtriktad och vänlig, som när han stod bredvid Piggy istället för att låta Piggy stå ensam. Han kan känna igen Piggy som mindre än de andra. Ralph är också smart och ansvarsfull genom att ge Piggy tillbaka sina glasögon, när han kunde ha behållit dem och startat så många bränder han ville också.


Ralph visar sitt självförtroende genom att kunna prata flytande inför de andra pojkarna och får ut vad han behöver säga. Tuff, smart och oberoende är ord du kan använda för att beskriva Ralph. Ralph har ledaregenskaper och vet att han måste beställa andra för vissa saker, annars kommer de inte att slutföras. Han har också en naturlig talang i vissa aspekter av livet, som när han kom i vattnet var han redan en erfaren simmare och verkade höra hemma där. Ralph är en stark ledare, han kan kommunicera med flugornas herre ledarskapsuppsats av gruppen mycket väl att slutföra vilken uppgift de än behöver.


Han kan också utföra uppgifter på egen hand, istället för att luta sig tillbaka och låta alla andra göra allt arbete. Jack å andra sidan gör inte sitt eget arbete annat än att jaga. Ledarskap är förmågan att leda och samla dina följare för att slutföra vilken uppgift som helst som måste slutföras. Behöver en anpassad uppsats om samma ämne? Vår flugornas herre ledarskapsuppsats kan hjälpa dig med alla typer av uppsatser. För alla ämnen Få ditt pris Hur det fungerar.





bryta en social normuppsats



Att de börjar nästan alla oskyldiga men berömmelsen, lyckan och makten kommer ikapp dem. Det justerar dem, att låta folk se upp till dig och inse att de kommer att följa allt de gör gör att du kan förstå vilken kraft du kan ha. De kan sluta gå utom kontroll och det kommer att ändra dem när det gäller det värsta. Förmågan att få den här typen av elektricitet, för Jack, gör honom till att bli besatt av att vara ledaren för stammen. När han inte vinner gör det honom riktigt avundsjuk på Ralph. Han får alla att slå på Ralph för att få den inofficiella ledaren. Kraften gör honom galen och börjar slå på ungdomar på ön utan att få någon märkbar anledning, den eskalerar till och med till att döda dem. En persons natur att vilja ha elektrisk kraft kan komma av många olika anledningar, såsom konkurrens om att vara ledaren för stammen, att ha för mycket lust att vara ledare och när du försummas av de andra.


En viktig förklaring till att girigheten var att ha makt, i Lord of the Flies, är att det var tydlig konkurrens om vem som skulle vara det. Jack trodde att han var en sko-in för att bli ledare eftersom han hade kören att backa upp honom. Snarare valdes Ralph över Jack. Jack var otroligt arg över att han förlorade och antog att han tjänade på att vara huvudet. Plug blev besatt av att ha makt i stammen att han hade stora planer på att skaffa vad den här individen ville ha. Han fick några barn på ön att känna sig som utomstående för att skaffa sig stammen på hans sida. Detta är en illustration till varför konkurrens är en viktig anledning till att det fanns en girighet att ha elektrisk kraft. Ett stort inslag i Lord in the Flies, speciellt i Jack, är alltid att ha en överdriven önskan att vara ledare. När Jack brukade bo i Storbritannien besökte han ett internatuniversitet.


Han hade begränsningar på vilka han kunde gå vidare, vad han kunde utföra och vem han kunde prata med. I stort sett är varje dag i hans liv schemalagd. När han väl kom till den här typen av ö efter att ha varit fri, var han fri att utföra vad han ville. Eftersom de var begränsade till ett så ointressant och schemalagt liv ville denna individ mycket mer än frihet. Den här individen ville kontrollera friheten mer, han ville vara innovatör. I sitt huvud ville han bevisa att han var ansvarig och kan hantera det, men vad den här personen gjorde var ren elakhet och elakhet. Man får ett stort intryck av att Jack under inga omständigheter vill behålla detta område.


Detta visar dig att Jack du att Jack är en av de första att bli av med kontakten med världen, det är att vara människa som vill ha elektricitet men han kan bli arg. En viktig förutsättning för att Rob ska ha elektricitet är att han började bli försummad av andra. Till en början lyssnade alla på honom och alla hade varit peppade på att jobba. Chansen är stor att de ville jaga Ralph var okej med detta eftersom de kan använda lite olika kött. Detta var ett enormt misstag, det mesta de ville göra var att jaga. Sökarna behövde gynna jägarnas ledare Jack, eftersom det efter att ha berättat verkade vara mycket mer tilltalande för dem.


Jack såg då hans möjlighet att bli det bästa valet, de var nästan alla frustrerade för Ralph, därför samlades alla jägarna och flyttade ut till en avlägsen del av den tropiska ön. De som hade blivit kvar, inklusive Jack, hade lämnats med praktiskt taget ingenting. Detta gjorde att han önskade lite erkännande för att få tillbaka den status han en gång hade, så han gick med Ralph. Rob gick med i gruppen med vetskapen om att det var fel och genom att gå med förlorade han faktiskt kontakten med civilisationen. Han vill att energin han när han hade medan han var mindre ändå blir en hård, våldsam genom det.


Ledarskap, människans natur och de resultat det har visas vanligtvis över romanen Head of the family Of The Flies. Hur mycket kontroll vi har mer än vår människa kan göra en enorm skillnad på var och en av vår personlighet och hur vi reagerar på olika konfrontationer. Hans förnuftiga natur kommer fram när han tar itu med pojkarnas överlevnad. Han förblir logisk och civiliserad genom hela boken. Men Ralph förlorar till slut sin maktposition till Jack, vilket får vissa att tro att han är en svag ledare. Pojkarna vill att någon ska skydda dem från odjuret och vänder sig till Jack för säkerhet inom hans stam av vildar. Även om Ralph inte lyckas behålla kontrollen över pojkarna visar han ständigt de goda ledaregenskaper han besitter genom händelser i berättelsen.


Under hela romanen presenterade Ralph sig själv som en bättre ledare än Jack. Han förblev civiliserad och intelligent bland pojkarna som blev vilde-liknande, vägledde gruppen och kände ansvar för dem, och fokuserade på hoppet om att bli räddad. I vårt samhälle finns det ledare som både Ralph och Jack. Ibland följer vi blint åt fel håll, som alla utom Piggy och Ralph... Hem Flashcards Skapa Flashcards Uppsatser Uppsatsämnen Skrivverktyg. Uppsatser Uppsatser FlashCards. Bläddra i uppsatser. Logga in. Flashcard Dashboard Essay Dashboard Essay Inställningar Logga ut. Hemsida Ledarskap i Lord Of The Flies argumenterande essä. Ledarskap i flugornas herre Argumenterande essä ord 4 sidor öppet dokument. Uppsatsprov Kontrollera skrivkvalitet.


Visa mer. Relaterade dokument Jämför och kontrast Ralph och Jack Ralph samlar först ihop pojkarna genom att blåsa i snäckan, som symboliserar ordning i samhället. Läs mer. Ord: - Sidor: 6. Ralph I William Goldings Lord Of The Flies tror jag att Ralph är mer omtänksam och mer förstående än nästan alla andra. Ord: - Sidor: 2. Lydnadstema i Lord Of The Flies I slutändan visar detta att pojkarna relaterar till detta ämne i lydnadsexperimentet. Ord: - Sidor: 5. Ord: - Sidor: 3. Effektiv ledare i Lord Of The Flies Skillnaden mellan Ralph och Jack är att Jack förstår vad pojkarna vill, inte vad som är obligatoriskt och nödvändigt.


Jack Lord Of The Flies Ledaranalys Jack är en bra ledare För det mesta förväntas antagonisten till en bok misslyckas, förlora eller falla igenom. Ord: - Sidor: 4. Flugornas herre Analys av Ralphs ledarskap Hans förnuftiga natur kommer fram när han hanterar pojkarnas överlevnad. Ledarskap i flugornas herreuppsats Under hela romanen framställde Ralph sig själv som en bättre ledare än Jack.

No comments:

Post a Comment