Monday, February 28, 2022

Uppsats för mellanstadiet

Uppsats för mellanstadiet



hans studie bedömd mellanstadiet uppsats disposition elever i två små gymnasieskolor skulle faktiskt nominera sin rådgivare som en del av deras anknytningshierarki. Kontrollera noggrant arbetet för grammatik, skiljetecken, stil, formatering och andra fel som kan förekomma. När detta inträffar kommer det att hjälpa dem att skapa en grund för att anpassa sig till de förändringar som de kommer att behöva hantera från: teknikskiften och genom dessa transformationer på grund av globaliseringen. lättnader och bevis Eleverna bör inse att bevis är en grundläggande aspekt av matematik, mellanstadiet uppsats disposition. Fritidsaktiviteter och andra fritidsaktiviteter för ungdomar. Sammanfattning: Friskare elever är bättre elever. Inledningsvis kan en sådan matematiklärare anta att den klagande eleven har svårt att översätta ord till matematiska begrepp -- med andra ord, att eleven inte förstår konceptet bakom matematiken, utan bara hur man manipulerar siffror, i imitation av läraren, på suck.





Exempelöversikt - övertygande uppsats



Eleverna ska kunna reflektera över processen för problemlösning. lättnader och bevis Eleverna bör inse att bevis är en grundläggande aspekt av matematik. Inom den förståelsen bör de utveckla förmågan att välja och använda olika typer av matematiska resonemang. Kommunikation Standarden uppmanar eleverna att kommunicera sitt matematiska tänkande på ett sammanhängande och tydligt sätt till lärare, kamrater och andra. Eleverna ska kunna uttrycka sina idéer med korrekt användning av matematiskt språk. Kopplingar Standarden kräver att eleverna ska kunna visa sammankopplingen mellan matematiska idéer och känna igen och tillämpa matematik i andra sammanhang. presentationer Eleverna ska kunna använda representationer för att organisera, spela in och kommunicera matematiska idéer.


Detta kommer att göra det möjligt för dem att modellera och tolka fysiska, sociala och matematiska fenomen. What Works Clearinghouse WWC är ett initiativ från U.S.A. Pedagogiska institutionens institut för utbildningsvetenskap. Referenser Choppin, J. Curriculum-contxt-kunskap: Lärare lär sig från successiva antaganden av en standardbaserad matematikläroplan. Curriculum Enquiry 39 2 Hämtad från ERIC-databasen. Mac Iver, M. Urban mellanklassstudenters matematik mellanstadiet uppsats disposition tillväxt under grundskolereformen. Journal of Educational. En av metoderna som har föreslagits för att öka intresset för läsning bland elever i mellanstadiet är att rita två olika noveller eller romaner i diagram, genom att dissekera de olika konsterna i handlingen och metoderna för progression i båda berättelserna.


com Genom att demonstrera litteraturens underliggande mekanismer kan eleverna bättre förstå utvecklingen av både enskilda berättelser och läsarens intresse, vilket gör en tydlig och konkret koppling mellan organisationen av information och dess inverkan på läsaren. Önskan att öka denna förståelse, hoppas man, ska ge ännu en anledning att ägna sig åt att läsa Education. När det gäller skrivande, ett av de mest effektiva sätten att uppmuntra till större engagemang och glädje i skrivandet under mellanstadieåren - som är formativa inte bara när det gäller kognitiv förmåga, utan också i personlighet och i... Referenser Utbildning. Läsverksamhet på mellanstadiet. Åtkomst 24 december Hur du lägger din egen röst i ditt skrivande.


Detta förbättrar kvaliteten och djupet i läroplanen och undervisningen genom mer intim styrning. Varje lag bör vara inom ramen för en blockstruktur, så att eleverna kan bli mer engagerade mellanstadiet uppsats disposition det lagets strategier och kurser under den gemensamma tiden som sträcker sig över flera klasser. Detta skulle kräva längre klassperioder, men forskningen visar att om de hanteras innovativt genom samarbetande undervisningsstrategier, kommer eleverna med största sannolikhet att svara positivt Wormeli Dessutom, den nya skolan.., mellanstadiet uppsats disposition. Referenser Brown, D. Vad varje mellanstadielärare borde veta. Portsmouth, NH: Heinemann. Uppsats för mellanstadiet, Stack. Blockklasser ändrar undervisningspraktik: Carpe diem!


På mål. National Middle School Association. Regeringar i länder på det östliga halvklotet Familjer, klan- och stamgrupper agerar för att upprätthålla lag och ordning När bosättningsmönstren förändrades utvecklades nya politiska lösningar för att möta samhällets komplexa behov. Genom tiden har folket haft olika antaganden om makt, auktoritet, mellanstadiet uppsats disposition, regeringar och lagar, mellanstadiet uppsats disposition. Regeringar förändras över tid för att möta förändrade behov och önskemål från folket Nuvarande regeringssystem har sitt ursprung i det förflutna Nationernas värde påverkar garantin för mänskliga rättigheter och hur mänskliga behov tillgodoses.


Nationernas värde förkroppsligas i deras grundlagar, stadgar och viktiga rättsfall. I moderna politiska stater spelar statliga strukturer en viktig roll för att upprätthålla social ordning och kontroll. Mänskliga rättigheter är en nyckelfaktor i ett totalitärt samhälle. Förenta Nationerna skapades för att förhindra krig och för att bekämpa hungersjukdomar och okunnighet. De rättigheter och skyldigheter som definieras av deras grundlag och... Bibliografi Ny Uppsats för mellanstadiet Statlig resursguide med grundläggande läroplan:, mellanstadiet uppsats disposition. Ja, om eleverna inte uppmuntras att prestera bättre under dessa år, mellanstadiet uppsats disposition kan gå förlorade inte bara för akademiker för resten av livet, utan också för möjligheter som de kunde ha skapat för sig själva i framtiden.


De skulle inte heller kunna bidra till arbetskraften och produktionen i landet som helhet. Det är därför inte bara en förlorande situation för elever och skolor, utan även för landet som helhet. Implementeringsmässigt förekommer artikeln mellanstadiet uppsats disposition ge några mycket användbara förslag. Särskilt viktigt i detta avseende är att alla inblandade parter ska ha kontakt med varandra. Elever som går över bör vara i kontinuerlig kommunikation, inte bara med sina nuvarande lärare, utan också med sina föräldrar, gymnasielärare och elever på gymnasier. Kommunikation är oerhört viktigt om dessa elever ska förstå vikten av att upprätthålla inte bara sina...


Även om det kan vara svårare att använda standardiserad bedömning för att mäta prestanda med detta tillvägagångssätt mellanstadiet uppsats disposition lärande, genom att använda dessa tekniker lär eleverna att lära sig och tänka självständigt, vilket många tror är ett viktigare mål för elever i denna ålder, snarare än att uppfylla standardiserade färdigheter, mellanstadiet uppsats disposition. Dessa elever börjar gå igenom puberteten, börjar kunna resonera abstrakt, mellanstadiet uppsats disposition, möter sociala och känslomässiga påfrestningar från sina kamrater för första gången och har precis börjat utveckla en självkänsla. Rådgivningsprogram för att åtfölja individuella studentforskningsproblem kan vara till hjälp så att eleverna arbetar en-mot-en med lärare och vuxna mentorer, men ändå förbättrar sina akademiska kompetensnivåer.


Detta visar också eleverna att vuxna inte är "fienden", vilket hjälper... Verk som citeras Clark, S. Skolreformen på mellanstadiet: retoriken och verkligheten, mellanstadiet uppsats disposition. Grundskoletidningen. Citerat av Banks, Ron. Grundskola. Clearing House om tidig utbildning och föräldraskap. Middle Schools Online. Meridian: A Middle School Computer Technologies Journal. När detta händer kommer de att återkalla dessa begrepp och börja använda dem, mellanstadiet uppsats disposition. I ett antal skolor ökar detta allas förståelse för de utmaningar som engelska språkinlärare och andra individer kommer att möta när de anpassar sig till sin nya miljö.


Graham, Wang, Hur relaterar forskningen till dessa teorier? Forskningen visar att var och en av dessa teorier är effektiva för att öka diversifieringen inom mellanstadiet. Detta beror på att de har ett mycket annat perspektiv när det gäller att förstå och ta itu med de utmaningar som påverkar eleverna. Den ökade flexibiliteten gör lärare mer kapabla att ta itu med viktiga problem när de är små och förbättra individuell motivation. Koop, Ogot, Vilka är de teoretiska antagandena och troheterna baserade på data som samlades in?


De teoretiska antagandena är att en strategi kommer att fungera bättre i motsats till de andra. När i verkligheten är många av dessa idéer... Referenser Alba, mellanstadiet uppsats disposition, R. Skolor och mångfaldsövergången. American Behavioral Scientist, 55 12-- Brozek, E. Stödja engelska språkinlärare. Lärares röst, mellanstadiet uppsats disposition. pdf Casas, M. Förbättra studenternas mångfald. New York, NY: Routledge. Graham, S. Det måste vara Jag. Journal of Youth Adolescence, 38, mellanstadiet uppsats disposition, -- Främja strategigeneralisering genom självinstruktionsutbildning för elever med läsförmåga, Journal of learning isabilities, 24, 3.


Problemet mellanstadiet uppsats disposition Finns det likheter mellan funktionshinder i matematik och funktionshinder i läsning? Problemformuleringen Kunskap om områden med likheter och skillnader i inlärningssvårigheter i både matematik och läsning kan vara till hjälp vid behandling av lässvårigheter. Problemets betydelse Många forskningsrön och teoretiska studier visar likheter mellan funktionshinder i läsning och matematik. Att utvärdera områden med likheter och skillnader mellan de två fälten kan hjälpa instruktörer att bättre hjälpa elever som har läsning...


Källa: Kulak, A. Paralleller Between Math and Reading Disability, Journal of Learning Disabilities, 26, Programmål och beteendemål Eftersom godtyckliga riktmärken som standardiserade testresultat inte kommer att användas isolerat från andra elevdata, mellanstadiet uppsats disposition, målen för handlingsplanen som avses häri kommer att övervägas strikt när det gäller att uppnå ett positivt akademiskt resultat definierat som att studenten framgångsrikt tar examen från gymnasiet med minst ett "C"-medelvärde; detta mål skulle tillämpas över mellanstadiet uppsats disposition tavla till alla elever, med en analys av hur många som fick över eller under detta medelbetyg som användes för att finjustera den individuella planen för varje elev.


Målen med handlingsplanen kommer därför att vara att ge alla elever en individuell plan för sin gymnasieerfarenhet som innehåller specifika referenser till vilka kurser som kommer att krävas för att hjälpa dem att få antagning till högskola eller yrkesteknisk skola i en viss kurs studier, eller för att hjälpa dem att bli bättre förberedda för att arbeta i... Referenser Arce, J. Inget barn kvar: Vem vinner? Vem förlorar? Social Justice, 32 3 Barrow, L.





uppsats hårt arbete



En analys av mellanstadiets förtjänstfakultetsbefattningar. Education, 2 , Goldschmidt, P. Mellanstadiets matematikens betydelse för gymnasieelevers matematikprestationer. The Journal of Educational Research, 97 1 , 3 Hebert, T. Guidad filmvisning: En strategi för rådgivning av begåvade tonåringar. Journal of Secondary Gifted Education, 12 4 , Det finns några tillgängliga undervisningsstrategier som har visat sig generellt förbättra elevernas intresse och motivation för att förbättra deras läsförmåga och förståelsenivåer; Men eftersom varje elev är unik bör dessa strategier användas som en guide snarare än en kokbok för att utveckla och finjustera undervisningsstrategier för en given klass.


I detta avseende rekommenderar Conley och Hinchman att följande undervisningsstrategier hjälper till att förbättra den litterära frekvensen i mellanstadiet och därefter: Kontinuerlig läsundervisning med tonvikt på att utveckla strategisk kunskap för att hantera okända ord och förståelse; För att förbättra ungdomars läskunnighet krävs läsundervisning som fortsätter inom innehållsområden över årskurserna, särskilt som ungdomar måste läsa mer krävande material samtidigt som de svarar på allt mer komplexa uppgifter och studier har bekräftat vikten av direkt och tillfällig ordförrådsutveckling och undervisningsförståelse genom att aktivera förkunskaper , fastställande av betydelse, bildspråk och sammanfattning, över åldersgrupper.


Verk Citerad AEE faktablad. Alliansen för utmärkt utbildning. Conley, Mark W. Och Kathleen a. Ungdomar och vad vi kan göra åt det. No Child Left Behind Act lovar alla elever en bättre chans att lära sig, men inkluderar det löftet tonåringar? Jobb för 2000-talet. Detta kan skada lärares förmåga att utvecklas med nya svårigheter. Samtidigt illustrerar det fördelarna som detta kan ge inne i klassrummet. Lee, nyckelelement: Välj två nyckelidéer från artikeln och fundera över hur du effektivt kan koppla dem till din forskningsfråga. Sättet som dessa insikter är kopplade till forskningsfrågan är att de tillhandahåller verktyg och tekniker för att förbättra mångfald på mellanstadienivå.


Detta hjälper dessa institutioner att mer effektivt ta emot en mängd olika studenter från kontrasterande bakgrunder. Lee, eflection: Förklara olika sätt som du kan införliva inlärningsteorin som uttrycks i artikeln i dina undervisningsmetoder. Förklara också hur teorin visar kristna principer i undervisningen. Referenser Lee, O. Naturvetenskaplig läroplan och studentmångfald. The Elementary School Journal, 2 , -- Kort sagt, det finns många skäl att ange behovet av ingripande av skolkurator under mellanåren, vilket alla kan sammanfattas under upptäckten att mellanstadieelever presterar bättre akademiskt, överväg mer intensivt sin framtid, och besitter fler prestationer -- utformade mål när de är i kontakt med en mentor Zirkel, Studenter, i alla åldrar, gör val, men mellanstadieelever kommer sannolikt, för första gången, att göra autonoma och oberoende val som kan påverka resten av livet avsevärt.


Elever söker differentiering från föräldrar, ansvar och självständighet, och det är rådgivarens roll att hjälpa eleverna med beslutsfattande färdigheter och hjälpa dem att välja val som är hälsosamma och tillväxtfrämjande. Andra områden som elever behöver hjälp med att hantera är klassväljare samt att förhandla sig fram mellan flera lärare och nya kamratgrupper. Detta komplex…. Referenser Akos, R, Konold, T. En karriärberedskapstypologi och typiskt medlemskap i mellanstadiet. The Career Development Quarterly, 53, Cobb, N.


Adolescence: Kontinuitet, förändring och mångfald 4:e uppl. Mountain View, Kalifornien: Mayfield. Eccles, J. Fritidsaktiviteter och andra fritidsaktiviteter för ungdomar. Review of Research in Education, 26, Mahoney, J. Främja interpersonell kompetens och pedagogisk framgång genom deltagande utanför läroplanen. Journal of Educational Psychology, 95, mellanstadiet, gymnasiet och nu college, är min förmåga att fokusera på en akademisk uppgift när jag verkligen behöver spänna mig och koncentrera mig. Jag får bra betyg för att jag kan ge tillräckligt med fokus i sista minuten, vissa kallar det "propp", för att klara provet, eller få uppsatsen klar i tid. Men eftersom jag inte kan få en konsekvent känsla av koncentration i ett vanligt mönster, blir jag stressad när det är dags att testas eller lämna in en forskningsartikel eller uppsats.


När jag får i uppdrag att läsa en bok har jag problem med att koncentrera mig på texten, och väldigt ofta måste jag gå tillbaka och läsa hela föregående sida igen eftersom jag inte har en aning om vad jag just läst. Även mycket intressant skönlitteratur, mitt sinne glider av medan jag läser. Men jag har kommit till rätta med mitt läsproblem och... I framtiden kan detta skada slutsatserna och fynden. Hill, Key Elements: Välj en eller två nyckelidéer från artikeln och fundera över hur du effektivt kan koppla dem till din forskningsfråga. De två viktigaste idéerna från artikeln är: ökat föräldrarnas engagemang och förbättrade akademiska socialiseringsstrategier.


Dessa idéer kommer att bidra till att främja mångfald genom att låta eleven lära sig i ett format och en bakgrund som de är bekväma med. Sedan förstärks dessa begrepp med hjälp av socialisering för att hjälpa individen att förstå dem från kontrasterande perspektiv. Detta är punkten som diversifieringen förbättras i klassrummet. Det sätt som dessa idéer relaterar till forskningsfrågan är att de lyfter fram specifika verktyg som används för att uppnå dessa mål. Hill, eflection: Förklara olika sätt som du kan införliva inlärningsteorin som uttrycks i artikeln i dina undervisningsmetoder. Förklara också hur teorin visar... Referenser Holly Bible New International Version.


Libanon, TN: Gideonernas. Hill, N. Föräldrarnas engagemang i mellanstadiet. Developmental Psychology, 45 3 , -- Beskrivning och sammanfattning av aktivitetsbeskrivning och sammanfattning av danshandledare Aktiviteten för samhällsengagemang som jag deltog i var att övervaka en höstdans på min mellanstadie. Denna aktivitet krävde att jag, tillsammans med flera andra kamrater, övervakade och reglerade dansaktiviteterna. Dansen varade i 3 timmar och hölls i skolans gymnastiksal där jag undervisar. Programresultat Det programresultat som mest återspeglar denna aktivitet är skol- och samhällsledarskap. Resultatmålen är följande för det här urvalet: Bygg starka samhällsrelationer genom att modellera och främja rättvisa, rättvisa och respekt bland lärare, personal, elever, föräldrar och samhällsledare.


Erkänna och respektera målen, värderingarna och ambitionerna för olika familje- och samhällsgrupper genom att engagera stöd från företag, filantropiska, politiska, sociala och medborgerliga... Referenser American College of Education. November Graduate Catalogue. Elias, M. Implementering, hållbarhet och uppskalning av social-emotionella och akademiska innovationer i offentliga skolor. School Psychology Review, 32 3 , Dessa prov skulle också utnyttja undervisningsprestationer och andra förmågor som sannolikt inte kommer att bedömas tillräckligt med konventionellt papper tillsammans med penninstrument. Eftersom de arbetar tillsammans för att skapa en grundläggande standard för att: förbättra inlärningsförståelsen och ge förmågan att lösa mer komplexa frågor.


Med tiden kommer detta att bidra till att öka elevens förmåga att förstå en mängd olika begrepp. Detta är punkten som de kommer att vara mer beredda att hantera de olika utmaningar som de står inför under 2000-talet. När detta inträffar kommer det att hjälpa dem att skapa en grund för att anpassa sig till de förändringar som de kommer att behöva hantera från: teknikskiften och genom dessa transformationer på grund av globaliseringen. Bibliografi Innehåll Kunskap för undervisning. Bill och Melinda Gates Foundation. Diagnostisk matematikbedömning. University of Louisville. html Grund- och gymnasieutbildning.


htm c1s1l3a Vanliga frågor. Kärnstandarder. Demografi The Grace A. Dunn Middle School årskurs 6, 7 och 8 i Trenton, New Jersey, har en demografi som återspeglar den etniska mångfalden i samhället. Hur stämmer skolans demografi med Trentons demografi i Dunn Middle Schools postnummer? Verk som citeras av Grace A. Dunn Middle School. Movoto School Rank för Grace A. Jersey Journal. Brottsligheten i Trenton är fortfarande ett hett ämne vid rådsmötet. Grannskapsscout. Brottspriser för Trenton, NJ. Utbildning Apex Middle School, en del av wake county public school system i aleigh, NC har implementerat en rigorös läroplan för årskurserna 6, 7 och 8.


Läroplanen för Apex Middle School inkluderar följande: Språkkonst, matematik, naturvetenskap, samhällskunskap, datorutbildning, hälsa och kroppsutbildning Wake, Målen för vart och ett av dessa program anges nedan. Apex Middle Schools läroplan och mål som beskrivs i detta dokument liknar läroplanen och målen för de flesta offentliga mellanskolor i NC. Hur skiljer sig detta från läroplanen för mellanstadiet som vanligtvis ses i mellanskolorna i New York? Enligt New York State Education Department är utbildarnas mål eller uppdrag "Att alla elever kommer att möta eller överträffa höga inlärningsstandarder på grund-, mellan-, gymnasie- och fortbildningsnivåerna" NYSED, en stor reform pågår för närvarande i New York.


Dessa reformer kommer att ha potential... Detta är ett område som får lite uppmärksamhet, men det lovar att bli fruktbart om det uppmärksammas. Vårdläkaren kommer att kombinera försök att nå denna grupp med administrativ policy och i kombination; det kommer att bli en moderering av problemet i skolan. De populära barnen i skolan sätter normerna för skolorna och påverkar värderingarna inom skolan. De populära barnen är i allmänhet inte de som är överviktiga, de kan göra sig roliga med överviktiga barn. Ett medvetenhetsprogram som gör det möjligt för populära barn att observera effekten av deras hån och andra ovänliga kommentarer på sina kamrater kan få en önskan i deras hjärtan att bli en del av lösningen snarare än problemet.


I kombination med ett administrativt tillvägagångssätt som uppmuntrar till mer motion som är fysisk och i kombination med ett skolklimat av stöd för att äta hälsosam mat. Denna strategi kommer att skapa förändringar... Referenser Anderson, Patricia M. Och slaktaren Kristin F. Fetma hos barn: trender och potentiella orsaker till barnens framtid, 1 : CDC-faktablad: Mat och dryck som säljs utanför skolmatsprogrammen. Journal of Health and Social Behavior, 45 4 Tidigare forskning har visat att användningen av informell kunskap, verkliga miljöer och möjligheter att tillämpa matematiskt tänkande är effektiva instruktionsmetoder för inledande algebra.


Av denna anledning är instruktionsfaktorer relaterade till prestation i algebra sid. När man jämförde testresultaten från Japan och USA fann House och Telese ett samband mellan positiva övertygelser om elevens matematiska förmåga och deras testresultat. De som trodde att de kunde göra bra ifrån sig i matematik presterade bättre än de som uttryckte en negativ åsikt om sina färdigheter, jämfört med sina kamrater. Dessutom hade elever som arbetade med problem på egen hand högre provresultat. Detta stöder Silvers analys att mycket av anledningen till att amerikanska studenter har sämre testresultat än sina internationella kamrater beror på klassrummets undervisning...


Referenser Falco, L. Apr House, D. februari Silver, E. Mar Att förbättra matematiken i mellanstadiet. Lärdomar från TIMSS och relaterad forskning. Community Health Middle school-tjänstemän har rapporterat ett utslag av mystiska frånvaro nyligen. Vid granskning av information som lämnats av dessa tjänstemän och samordnad av personal på hälsoavdelningen verkar det finnas ett mönster för frånvaron. I april månad var det endast mindre likheter i tid och förekomst av dessa frånvaro i två skolor. Däremot under maj månad var det en hel del frånvaro i två av skolorna, Jackson och Truman, men inte i de andra.


Likheterna uppträder först under perioden från slutet av april till början av maj, men de är få till antalet. Toppen i frånvaro inträffar i maj, från den 19:e till 25:e. Det finns två hypoteser för dessa händelser. De första hypoteserna är att frånvaron beror på något så enkelt som en vanlig förkylning. Den andra hypotesen för ökningen i frånvaro är matförgiftning eller en... Referenser Community Health avd. Intranät Kaplan. edu Matförgiftning. htm Community Health. Flytande och läskunnighet i ett matematikklassrum på mellanstadiet Ögonen rullar vid åsynen av fruktade ordproblem. Ett välbekant scenario för en matematiklärare på mellanstadiet. Inledningsvis kan en sådan matematiklärare anta att den klagande eleven har svårt att översätta ord till matematiska begrepp -- med andra ord, att eleven inte förstår konceptet bakom matematiken, utan bara hur man manipulerar siffror, i imitation av läraren, på suck.


Även om detta kan vara fallet, lyfter Richard Allington också upp det provocerande begreppet läsflyt som ett extra problem i matematikklassrummet -- eleven kanske förstår matematiken, men känner sig så obekväm med begreppen att han eller hon upplever de ytterligare manipulationer som krävs av ordet problem att vara tråkigt och tidskrävande. Med andra ord, han eller hon har en låg nivå av flyt, även om han... Arbete citerat Allington, Richard. Vad som verkligen betyder något för kämpande läsare. New York: Longman, Journal Reflections on a Dust Bowl Tale Out of the Dust -- the Depression in Adolescent Poetry Det är svårt att tänka på detta verk som för mörkt för unga individer, till och med mellanstadiebarn, på grund av dess känslomässiga sanning och frånvaro av sensationellism.


Den är skriven med en välformulerad ung kvinnas poetiska röst om oro många unga människor möter i det verkliga livet, nämligen den om en älskads död, skuld och även att hantera fysiska olyckor. Dessutom är Billie Joes mammas död inte vederlagsfri, eller bara ett dödsfall för sensationellismens skull. Boken visar effekterna av döden av en ung persons huvudsakliga moderfigur på en familj och en stor historisk ekonomisk kris, den av den hotande stora depressionen i Dust Bowl i Mellanvästern Amerika. Romanens historiska sammanhang ger en extra betydelse och tyngd åt moderns död och... eading är en grundläggande del av ett barns utbildning. Många tekniker har använts i ett försök att göra lärande att läsa och läsförståelse lättare för eleverna McCray En sådan teknik är Sustained Silent eading SS.


Syftet med den här diskussionen är att undersöka Sustained Silent eading som relaterar till motvilliga mellanstadieåldern. Låt oss börja vår undersökning med att diskutera det teoretiska ramverket för Sustained Silent eading. Fyrtio år efter det första starten har samma program en rad alias inklusive: Motivation in Middle Schools MIMS, High Intensity Practice HIP, Free Voluntary... Referenser Broughton, M. Mitt i mitten: Flickors läskunnighet och identitetsutveckling i sjunde klass Här är en titt på hur en grupp flickor uppfattade sig själva och hur deras uppfattningar och beteenden förändrades när de gick från sjätte klass till sjunde klass: Mitten av mellanstadiet.


Att ta reformidén på allvar: en gymnasieskolas ansträngningar för att göra läsning mer lyhörd för alla elever. Använda grafiska romaner för att locka motvilliga läsare. Library Media Connection Graham, S. Utforska prestationsvärden bland etniska minoriteters tidiga tonåringar. Journal of Educational Psychology, 90 4 , Mark Horton: En skollärare i Nevada som nyligen kompromissade med sin plikt att undervisa, en lärare i mellanstadiet i Las Vegas, Mark Horton, har anklagats av flera elever och deras föräldrar för att ha kompromissat hans plikt att undervisa genom att ägna sig åt oförskämt och lösaktigt beteende med unga tonårsflickor från hans klasser. Enligt Curreri och Planas: Elever i Marc Hortons idrottsklasser på Garside Middle School kallade honom "Mr.


Las Vegas eview Journal, 7 juni, , 1B Anklagelser om olämpligt professionellt uppförande av Horton inkluderar olämpliga kommentarer till och beröring av dessa elever, både i och utanför klassrummet, samt olämpliga e-postmeddelanden... Mellanstadielärare stängd av för sexuellt ofredande. Las Vegas recensionstidning. Stein, N. Sommar Sexuella trakasserier i skolan: Det offentliga utförandet av könsbestämt våld. Harvard Educational Review,65 2. Kokugakuins universitet. Hans eller hennes kollegor kommer, som författarna påpekar, att förföljas och kritiseras på grund av ett allmänt motstånd mot nya sätt att tänka eller djupa uppenbarelser.


På grund av svårigheten att skaffa bevis och därefter kommunicera dessa bevis till den akademiska gemenskapen, förblir matematik en av förnuftets sista bastioner i vårt samhälle. Matematik stimulerar analys och kritiskt tänkande, viktiga komponenter i ett gott liv. Filosofer använder också bevis, som för att illustrera Guds existens eller icke-existens. Även om matematik ibland kan visa sig som spekulationer eller till och med intuition, kräver matematiker i slutändan bevis: bevis, fasthet och rigorösa... Användning av data och insamling av data bör vara ett av de politiska beslutsfattarnas huvudmål. Uppgifterna kan användas av beslutsfattare för att utveckla policyerna och implementera dessa för att säkerställa att förbättringar kan säkerställas Basch, , p.


En av huvudrollerna som kan spelas av beslutsfattare inkluderar att se över de policyer som redan har utformats för skolorna. Hur dessa tidigare policyer har spelat roller för att förbättra barnens akademiker, deras miljöer och deras hälsa är viktiga delar av beslutsfattarnas granskning. Det är viktigt att medel samlas in för de frågor som berör hälsa och akademiker av barn. Politikerna bör se till att vikten av skolbaserade hälsokliniker som kan spela roller för att ta hand om elevernas behov. Bra nivåer... Referenser Basch, C.


Sammanfattning: Friskare elever är bättre elever. Journal of School Health 81, s. Bruzzese, J. Effekter av en skolbaserad intervention för urbana ungdomar med astma: en kontrollerad studie. Care Med. 15 april, s. Gall, G. Nyttan av psykosocial screening på ett skolbaserat hälsocenter. Journal of School Health 70, sidor -- Geierstanger, P. Skolbaserade vårdcentraler och akademisk prestation: forskning, utmaningar och rekommendationer. Journal of School Health 74, sidorna -- andra värderingar Moal chaacte, det vill säga att vara modig, vara uthållig, avfärda distraktioner och så vidare i strävan efter målet. Dessa ae försök att definiera etik genom att beskriva handlingar, och misslyckade specifika konstellationer av handlingar vid det. Fedeich Paulson, en etikfilosof från 1800-talet, definierade etik som en vetenskap om moal plikt Nästan ja sent använde Swenson också begreppet studie för att definiera etik, och sa att det inkluderade systematiska studier av begrepp som ight och wong.


Övriga böcker noterar att tanken på systematiska studier är vanlig i ordspråksdefinitioner av etik, med Ameican Heitage Dictionay som fokuserar på dina element: "studiet av moalfilosofi, grunderna för en pofession o moe boadly the chaacte of a community, och moal självrannsakan Soukhanov, Hill ger en "definition" som huvudsakligen är paktisk men som också innehåller en del teoretiskt innehåll. De tror att etiska... referenser för sekretess av register. Journal of Counseling Psychology, 34, Welfel, E. Psykolog som etikpedagog: Framgångar, misslyckanden och obesvarade frågor.


Professionell psykologi: forskning och praktik, 23, etik i rådgivning och psykoterapi: standarder, forskning och nya frågor. Etik i rådgivning och psykoterapi: standarder, forskning och nya frågor 2nd ed. Skolor och utbildning Under de senaste åren har utbildningsområdet stått inför enorma utmaningar. Detta beror på förändringar i hur de tar itu med en mängd problem och det förändras demografin hos eleverna. Dessa är alla tecken på bredare sociala implikationer som har en effekt på individuell prestation och deras förmåga att anpassa sig till en mängd olika situationer. Rury, bevis på detta kan ses med observationer från Rury som sa, "e lever i en tid av betydande social och politisk turbulens, präglad av ekonomisk osäkerhet som direkt har berört livet för miljontals amerikaner.


Djupa splittringar och kritiska problem, eftersom en rad frågor diskuteras intensivt, från ekonomisk politik till fattigdom och ojämlikhet. Om det är något verkar alla vara överens om den växande betydelsen av utbildning för framtiden. Utan att utöka våra nuvarande kunskaper och förmågor... Verk Citerade Ballantine, Jeanne. Skolor och samhälle. Thousand Oaks: Sage. Hendrix, L. Utbildning och samhälle. Pedagogisk självbiografi. Morris, Edward. Att lära sig den hårda vägen. New Brunswick, NJ: Rutgers University Press. Rury, John. Utbildning och social förändring. New York: Routledge. Skol-till-arbete-program Varje skolstyrelse erbjuder nu skol-till-arbete STW-program, som är utformade för att möta behoven hos en stor del av dagens elever - de som är arbetsbundna så fort de går ut gymnasiet.


Många av dessa program tillåter elever att registrera sig som lärlingar och samla timmar och erfarenhet mot ett kvalificerat certifikat i ett specifikt yrke samtidigt som de tjänar poäng för deras gymnasieexamen, också. Medan förespråkare för sådana program hävdar att de ger ytterligare relevans och mening åt utbildningsprocessen som helhet och ger eleverna verkliga möjligheter att skapa kopplingar mellan teori och praktik, men motståndarna anser att dessa typer av program är genomgripande och hindrar eleverna från att få en grundlig och värdefull utbildning. Det här dokumentet stöder den motsatta synen på skola-till-arbete-program, och hävdar att utbildning som är inriktad på arbetsträning resulterar i akademiker som är mindre anpassningsbara och mindre kapabla att...


Bibliografi Brandeis University. Framtida alternativ utbildning: Karriärer och mellanstadieungdom. Waltham, MA: Brandeis University. Kock, Mary. Juni, Gör skola-till-arbete-program hjälpa eller hindra utbildning? Ingram's Education Edition. Starr, Linda. STW-program. Utbildningsvärlden. The 21st Century Education Foundation, Department of Education. School to Work Initiative. De förutspår ålders- och könsvariationer relaterat till mobbningsproblem. Av de 25 tecknade serierna som implementerades i studien föreställer två karaktärer med olika nyanser av hudfärg där hudfärg verkade vara ett problem.


En tecknad serie om sexuell läggning användes inte i flera länder. Smith et al. rapportera Olweus för att hävda att mobbning kännetecknas av följande tre kriterier: 1. Det är aggressivt beteende eller avsiktligt "skada" 2. som genomfördes upprepade gånger och över tid 3. I en mellanmänsklig relation som kännetecknas av en maktobalans. Listade och utvalda mobbningstermer samt social utslagning på tillämpligt språk. Använde grundläggande fokusgrupper med deltagande barn för att bekräfta användningen och omfattande omfattande termer.


Att använda tecknade serier, sorterade uppgifter för att... html Beaty, L. Problemet med skolmobbare: Vad forskningen säger oss. Hämtad 3 mars, , från Questias databas:. I många delar av landet kan detta vara mycket korrekt. Ett annat problem som kommer in i bilden när det gäller fetma hos barn är att många föräldrar måste jobba väldigt långa dagar idag för att betala räkningar och ha pengar till det som deras familj behöver Mokdad, et al. På grund av detta är många barn spärrbarn och övervakas inte lika noga av sina föräldrar som de brukade vara Mokdad, et al. Barn brukade komma hem från skolan och gå och leka med andra, men många bor nu i stadsdelar där detta är osäkert eller där det inte finns några barn i deras ålder så de stannar kvar inne och tittar på TV eller spelar tv-spel och småäter vad som finns tillgängligt Mokdad, et al.


Om det finns hälsosam mat i huset är detta ofta inget problem, men många hushåll är fulla av potatischips,... Bibliografi Anderson, J. Strukturella ekvationsmodeller inom samhälls- och beteendevetenskap: Modellbyggande. Barnutveckling, 58, Arlin, M. Orsaksprioritet för social önskvärdhet framför självuppfattning: En korsfördröjd korrelationsanalys. Journal of Personality and Social Psychology, 33, Averill, P. Föräldrarnas roll i idrottens socialisering av barn. Opublicerad senioruppsats, University of Houston. Bandura, a. En socialt lärande teori om identifierande processer. Goslin Ed.


Chicago: Rand McNally. Transport Elever som bussas till en större skola kan använda tiden till att vara produktiva; läsning, läxor osv. Möjligheter En större skola kommer att ge större möjligheter till sociala nätverk, sport, musik, drama och fler fritidsaktiviteter. Förlust av gemenskap kommer att göra de yngre eleverna obekväma också. Akademiker En större skola kommer att ge större akademiska möjligheter för HS-studenterna som förberedelse för universitetet; det finns fler resurser tillgängliga. Förhållandet mellan elev och lärare kommer att förändras och eleverna kommer att ingå i ännu ett stort klassrum. Således kommer frågan verkligen ner på potential. Ingendera sidan kan entydigt konstatera att elevernas framtid kommer att bli bättre eller sämre; det finns argument för båda samt möjligheten att lösningen kommer att vara ganska positiv för vissa,...


En nybörjarguide till den vetenskapliga metoden. New York: Wadsworth. Cresswell, J. Forskningsdesign. New York: Sage. Groves, R. Introduktion till politisk filosofi. New York: Ikonböcker. Hatton, J. Vetenskap och dess sätt att veta. Upper Saddle River, NJ: Benjamin Cummings Publishers. Och när föräldern kommer till ett evenemang som hålls i klassrummet är det bra att ha tolkar tillgängliga och "bjuda in den utökade familjen", vilket naturligtvis är en mycket välkomnande handling av vänlighet och gott omdöme. Den andra föräldern i den här listan över "typer" är den "upptagna föräldern", som är en person med ett arbetsschema som är svårt att få tag i, eller som planerar möten för.


Skaffa mobiltelefonnumret till sådana föräldrar och e-postadresserna, och "fortsätt att skicka hem sina barns arbete regelbundet, inklusive att skriva prover, konstverk och testkopior" - och överväga att ta digitala bilder av klassaktiviteter och bifoga dessa bilder till e-postmeddelanden som går till föräldrar. Mer seriöst innehåller litteraturen om skoladministrationsuppgifter så långt som att utbilda personal till att vara föräldraaktiv och familjevänlig en artikel som heter "här är ministeriet ... Verk som citeras Beaudoin, Nelson.


Ge intressenter en röst. Educational Leadership, 63 8 , Flannery, Mary Ellen. En fältguide till föräldrar: känd för sin stora aptit på information och förmåga att skydda sin avkomma, föräldrasläktet har ändå undgått vetenskapliga studier. Tills nu. NEA Today, 24 2 , School Legal Entanglement Plan Denna juridiska Entanglement Plan syftar till att undersöka policyer, program, strategier och praxis för en viss skola med avseende på dess moraliska, juridiska och etiska implikationer. Planen är utvecklad baserad på en process i tre steg som kommer att hjälpa till att ta itu med problemet som potentiellt skulle kunna bli ett ansvar eller en juridisk förveckling om den inte åtgärdas.


Planen kommer att hjälpa till att ta itu med frågan eftersom den kommer att kommuniceras till lämpliga intressenter. Steg 1 — Analys av moraliska och juridiska frågor i skolstrategier En av de moraliska, etiska eller juridiska frågorna som Carson Elementary School i West Price står inför och som skulle kunna eskalera till en juridisk förveckling är skolmobbning, som utgör betydande hot mot välfärden och välbefinnandet hos studenter. Carson Elementary School erkänner att... Distriktet kommer att informeras om eventuella brister på budgetgodkännande med specifika rekommendationer om nödvändiga korrigerande revisioner. Viktig budgetterminologi Det finns många terminologier när det gäller skoldistriktets budget. De viktigaste budgetterminologierna är intäkter. Intäkterna är de pengar som skoldistriktet tar emot inom ett räkenskapsår.


En fond är en del av intäkterna och det finns fyra intäktskällor för skoldistriktet och detta inkluderar: lokal källa, mellanliggande källa, statlig och federal källa. Utgifter Utgifter är de utgifter som skoldistriktet ska betala inom ett räkenskapsår. En del av skoldistriktets utgifter är betalning av lärares lön och resekostnader för... GAAP vs. IFRS grunderna. State of New Jersey Den enhetliga minimikontoplanen för New Jersey Public Schools. Institutionen för utbildning, avdelningen för finans. New Jersey Department of Education Budget riktlinjer Räkenskapsåret Kontoret för skolekonomi. Flera områden, om de är dåligt utformade, kan leda till våldsamt och kriminellt beteende, inklusive parkeringsplatser, isolerade platser på campus, omklädningsrum och korridorer.


Ofta förekommer våldsamt beteende i dessa områden när vuxna inte är närvarande Astor, Meyer och Behre, , p. Att utforma skolor med öppnare ytor, mer planerade klassrum och en mer definierad omkrets kan skapa ett säkrare, mindre våldsamt campus genom att skapa en mer funktionell och njutbar pedagogisk upplevelse. Äldre, dåligt utformade skolor drar därför ofta till sig mer våldsamt beteende. Läget kan också vara en riskfaktor i vissa skolor, även om det inte alltid är fallet. En annan forskare noterar, "Vissa urbana skolor ligger [Barn som växer upp i våldsutsatta stadsdelar som dessa kan helt enkelt acceptera våld som ett sätt att...


Referenser Astor, R. Meyer, H. Och Behre, W. Oägda platser och tider: Kartor och intervjuer om våld i gymnasieskolor. American Educational Research Journal, Vol. Crowe, T. Designa säkrare skolor. Skolsäkerhet. Jenkins, P. Skolbrottslighet och det skolsociala bandet. Journal of Research in Crime and Delinquency, Vol. maj, D. September Rädda barn, obundna barn eller grupptryck: Varför bär elever med sig skjutvapen till skolan? Föräldrars vilja att besöka skolan Föräldrarnas pedagogik har alltid varit en mycket viktig del av människans existens och har varit en oskiljaktig del av den mänskliga civilisationen.


Det har skett mycket utveckling på utbildningsportalen och mänskligheten har lärt sig mycket av utbildningsfunktionen Jeynes, Varje milstolpe som uppnås och varje utveckling som görs i någon riktning beror på den kunskap som ges genom utbildning. Denna funktion har undersökts och är mycket detaljerad när det gäller stil och metod. När vi talar om en elev på grundnivå är det desto viktigare att förstå behoven hos sådana unga individer och analysera utbildningsfunktionen i enlighet därmed. Tschannen-Moran och Hoy, Referenser Jeynes, W. En metaanalys av relationen mellan föräldrarnas engagemang och studenternas akademiska prestationer i städerna. Urban utbildning. Stewart, E.


Skolans strukturella egenskaper, elevernas insatser, kamratföreningar och föräldrarnas engagemang: Skol- och individnivåns inverkan på akademisk prestation. Education and Urban Society, 40 2 , Föräldras engagemang i mellanstadiet: en mätt analytisk bedömning av de strategier som främjar prestation. Utvecklingspsykologi, 49 3 , Föräldraskolans engagemang och barns akademiska prestationer: Pragmatik och frågor. Current Directions in Psychological Science, 13 4 Eleverna kommer att testa dig under dessa första dagarna. Utan fasta regler och väl beskrivna disciplinära procedurer kommer eleverna inte att respektera dig.


För att skapa en positiv atmosfär av förväntningar, rutiner och rutiner är det också viktigt att tydligt beskriva för klassen vad som förväntas av dem. Men för att stärka klassrumseleverna är en fördelaktig strategi att låta eleverna hjälpa till att utveckla klassrummets regler, procedurer och förväntningar. om man för samman gruppen och gör klassrumsmiljön till en miljö där de hjälpte till att skapa, kommer eleverna att vara mer benägna att både respektera den och arbeta med den. Även om det finns många steg som en lärare måste ta för att skapa en framgångsrik inlärningsmiljö i ett klassrum med full inkludering, är att vidta bestämda och tydliga åtgärder de första dagarna i skolan det viktigaste.


Syftet är att låta eleverna veta vad... Bibliografi: Gore, M. SAGE Publikationer. Hardmand, Michael L. New York: Houghton Mifflin Company. Man, Mary. Nowicki, Stephen och Marshall P. Peachtree Publishers. Användningen av den kognitiva handledaren berikar inte bara elevernas erfarenheter på den akademiska uppgiftsnivån utan påverkar också lärarnas instruktionspraxis och relation med sina elever Nivå 3 En distriktsövergripande undersökning av gymnasielärare som använder programmet avslöjar att den kognitiva handledaren ger dem mer tid att ge individuell hjälp till studenter; ger dem möjlighet att anpassa sina undervisningsmetoder som ett resultat av elevernas framsteg i problemlösning; och gör Algebra mer intressant och relevant för eleverna Schneyderman. Dessa synpunkter antyder att användningen av programmet gör undervisningen mindre betungande i den meningen att läraren fungerar som facilitator av lärande snarare än instruktör, vilket är ett av argumenten för utbildningsteknologi i allmänhet.


Kanske på grund av den breda acceptansen av användningen av Cognitive Tutor och annan instruktionsprogramvara i amerikanska klassrum, krävde lagen "No Child Left Behind" för... Forskningsbevis om implementeringsfaktorer kan föreslå några förklaringar till ovanstående resultat. För det första finns det lärarrelaterade frågor. Teknikprodukter ställer krav på lärares tid och kompetens då de måste förbereda produkten, överföra eleverna till datorlabb, underhålla tekniken samt övervaka och hjälpa eleverna när de använder programvaran Dynarski et al. Många lärare känner också att de har ett stort behov av professionell utveckling i hur man hanterar klassrumsaktiviteter som integrerar datateknik. Adelman et al.


I ED-studien, även om lärare genomgick utbildning och i slutet var säkra på att använda produkterna i sina klasser, sjönk deras självförtroende till viss del efter att de började använda produkterna i klassrummet Dynarski et al. Detta kan delvis ha berott på tekniska svårigheter, vilket är en annan implementeringsfaktor. Till exempel kan datoråtkomst vara begränsad, hårdvara kan vara opålitlig, datornätverk instabila och teknisk support otillräcklig kubansk, och Culp et al. I ED-studien ansågs dock tekniska svårigheter vara "mindre" eftersom de lätt korrigerades eller arbetade runt Dynarski et al.


Dessa observationer visar hur de andra nivåerna i skolans organisation kan påverka framgången för nya inlärningsuppgifter och instruktionsdesign. Specifikt kan lärarens övertygelse om hennes effektivitet och klassrumshanteringsmetoder Nivå 3 skicka implicita och explicita meddelanden till sina elever, som i sin tur kan påverka deras akademiska prestationer Eccles och Roeser. Därför är en av rekommendationerna från ED-studien att utvärdera en andra omgången av elever med samma lärare som implementerar produkterna i deras klassrum. De hoppas se effekten av att lärare har tidigare erfarenhet och förbättrad kompetens i att använda produkterna på elevernas prestationer Dynarski et al.


Skolresurser Nivå 5 när det gäller adekvat material och teknisk kapacitet anses också vara viktigt för barns lärande Eccles och Roeser, därför skulle det vara värt att inkludera att rekommendera uppgraderingen av skolans datornätverk och labb för fas 2 av ED-studien. Sammanfattningsvis kan datorprogram som Cognitive Tutor vara fördelaktigt för mellanstadiet och äldre elever för att förbättra sina akademiska resultat i utmanande ämnen som matematik. För yngre elever som de i grundskolan verkar effektiviteten hos vissa datorprogram vara påverkad av lärare och skolfaktorer.


Även om det finns avgörande bevis från en ED-studie för att läs- och matematikmjukvara inte nämnvärt påverkar prestandan hos grundskoleelever och vissa mellanstadieelever, kan det vara värt att ta upp dessa kontextuella faktorer i en uppföljande studie för att omvärdera resultaten. Ett annat område som kan diskuteras i detta avsnitt är bevisen på förbättringar inom andra fritidshem i hela landet. Enligt en studie utförd av University of California, undersökte A two-year longitudinal Study of Promising After School Programs effekterna av deltagande i efterskoleprogram av hög kvalitet bland nästan 3 ungdomar i 35 grundskole- och mellanstadieprogram i 14 städer och 8 stater. Nya rön från den studien indikerar att låg- och mellanstadieelever som deltog i högkvalitativa efterskoleprogram, ensamma eller i kombination med andra aktiviteter, under två år uppvisade betydande vinster i standardiserade matematikprovresultat, jämfört med sina kamrater som regelbundet var utan tillsyn efter skolan.


Vidare var regelbundet deltagande i fritidshem förknippat med förbättringar av arbetsvanor och uthållighet. Vandell, Det sista området som investerare är särskilt intresserade av är om deras fonder är... Works Cited Gardener, M. Kan fritidsprogram hjälpa till att jämna ut den akademiska spelplanen för missgynnade ungdomar? Columbia University: Campaign for Educational Equity. pdf Vandell, D. Resultat kopplade till högkvalitativa fritidsprogram: Longitudinella resultat från studien av lovande metoder. Irvine, CA: University of California och Washington, DC: Policy Studies Associates. Skolförbättringar Prestationsresultat vid Dunn Middle School i Trenton Innerstadsskolor kämpar idag med en mängd utmaningar som hotar utbildningens kvalitet och de möjligheter som finns tillgängliga för eleverna.


Frågor som höga fattigdomsnivåer, brottsdrabbade stadsdelar, rasskillnader och begränsat föräldrarnas engagemang hotar alla att stå i vägen för en ljus framtid för sådana elever. Detta gäller för deltagarna i Grace A. Dunn Middle School i Trenton, som arbetar för att övervinna de hinder som är typiska för sådana resursbundna stadsskolor. Diskussionen här beskriver några av de områden på Dunn Middle School som kräver förbättring och ger några förslag på hur man kan uppnå denna förbättring. Prestanda: Genom att granska resultaten från Dunn Middle School, tyder alla bevis på att skolan är i behov av genomgripande förbättringar. Under tummen av obligatoriska statliga kunskapstester har Dunn Middle School kämpat för att ge några positiva resultat. Citerade arbeten: Council of Chief State School Officers CCSSO.


ISLLC-standarder. Jennings, D. Skolor i behov av förbättring i New Jersey. Statewide Parents Action Network. NJ School Performance Report. Grace A. delstaten New Jersey. Skolobservation: Springfield Gardens Middle School Fokus för denna skolobservation är PS 59, Springfield Gardens Middle School i New York City. Observationen genomfördes i tre separata miljöer: en matteklass, cafeterian och skolans huvudkontor. Målet med observationen var att få insikt om relationerna mellan olika intressenter i skolsamhället, inklusive lärare, elever, personal, administration och föräldrar, och hur dessa relationer påverkar skolmiljöns anknytning.


Antagandet är att skolanknytning, som sammanfattas av Blum , kan mätas genom närvaron eller frånvaron av faktorer som positiv relation mellan elever och fakulteter, höga akademiska förväntningar och offentligt visade ansträngningar för att stärka skolkulturen och säkerheten. Så det är en viktig faktor. Det är också viktigt att ta hänsyn till dina intressen. Sanningen är att de bästa akademiska uppsatserna är skrivna av studenter som är genuint intresserade av vad de skriver om. Du kan också kontrollera det vid test-gjort. Men tänk samtidigt på att det ska vara engagerande för publiken också.


Slutligen är det viktigt att välja ett ämne som har den perfekta omfattningen. Därefter måste du lära dig mer om det valda ämnet och hitta pålitliga informationskällor. Helst bör du bedriva din forskning på ett bibliotek. Böcker har visat sig vara de mest tillförlitliga källorna. Nästa steg är brainstorming. Under detta skede måste man lägga ut alla idéer och information de har och tänka på hur man organiserar dem rätt i ett papper. De viktigaste tipsen för detta skede är att alltid säkerställa ett logiskt informationsflöde, undvika motsägelser och tänka på smidiga övergångar mellan olika idéer. Ett annat praktiskt tips är att organisera dina poäng efter deras värde. Överväg att placera de mest övertygande idéerna eller argumenten nära början av din uppsats och följ dem med mindre betydelsefulla.


Det kan kännas skrämmande att komma igång med sin uppsats. Och det blir särskilt skrämmande när du inte är alltför erfaren i att hantera sådana uppgifter. Men det finns ett sätt att minska stressen. Du bör skapa en detaljerad översikt över ditt arbete! Att konturera ger många fördelar. Det hjälper att följa rätt struktur. Slutligen är det mycket enklare att skriva när du har en plan. Så försumma inte detta steg! Först och främst, när du börjar skriva måste du utveckla ett starkt examensarbete. Ett examensarbete är ditt kärnargument. Det är vad du kommer att bevisa genom hela tidningen. Därför bör den vara mycket tydlig och specifik, definiera din ståndpunkt i ämnet och även vara kortfattad. När uppsatsen är klar, gå vidare till att skriva. I detta skede, se till att strikt följa planen du redan har. Du kan ta itu med dina stycken ett efter ett, börja med introduktionen till kroppsstycken och avsluta med en avslutning.


Det rekommenderas dock ofta att börja med textens brödtext. Saken är den att både inledningen och avslutningen verkligen är knutna till kroppsstyckena. Därför, för att göra dem logiska, rekommenderar många experter att hantera dem sist. Slutligen är slutskedet av arbetet korrekturläsning och redigering. Innan du börjar, se till att låta din uppsats vila i några timmar eller till och med en dag. Kom sedan tillbaka till det med en ny syn. Kontrollera noggrant arbetet för grammatik, skiljetecken, stil, formatering och andra fel som kan förekomma. Ett bra tips är att låta någon annan läsa din uppsats innan inlämningen. Chase the Write Dream är deltagare i Amazon Services LLC Associates Program, ett affiliate-annonseringsprogram som är utformat för att tillhandahålla ett sätt för webbplatser att tjäna reklamavgifter genom att annonsera och länka till Amazon.


Ultimate Middle School Guide till essäskrivning.

No comments:

Post a Comment